Camping for alle ved Gardasøen

Når det kommer til overnatning ved Gardasøen, er der ikke noget, der kommer i nærheden af camping i popularitet.

Og det er der da heller ikke noget at sige til. For ligegyldigt hvilken form for camping du søger ved Gardasøen, så er der en campingplads, der passer til dig.

Samtidig er der også mange fordele ved at campere – i forhold til f.eks. feriebolig eller hotel.

For det første er det en forholdsvis billig overnatningsform – selv på de bedste campingpladser. Det billigste er naturligvis, hvis du selv medbringer et telt eller en campingvogn. Men det kræver jo normalt, at du kører i egen bil til Gardasøen (hvilket mange da også gør).

Alternativt kan du også leje en campingvogn eller et mobilhome (eller et telt for den sags skyld). Det er en lidt dyrere løsning. Men til gengæld kan du så også flyve til en by i nærheden af Gardasøen og leje bil der – i stedet for selv at skulle køre de godt 1500 kilometer.

Noget af det, der også gør camping populært, er der fællesskab, der ofte er på pladsen. Børn vil hurtigt finde nye legekammerater. Og de voksne vil også kunne falde i snak med mange andre danskere.

Samtidig kan du også komme meget tæt på naturen, hvis du enten vælger en campingplads tæt ved søen eller lidt oppe i bjergene.

Når det kommer til valg af plads, handler det normalt om, hvor meget du ønsker. Kan du leve med de helt basale faciliteter, så kan du overnatte på en af de billige campingpladser.

Skal du have lidt mere komfort, bliver det dyrere. Men så er der ofte også poolområde, legepladser, restauranter og indkøbsmuligheder.

Sidst men ikke mindst skal du overveje, hvad du vil bo i. Du kan have eget telt med, der er det mest primitive (men også i mange øjnes rigtigste) form for overnatning.

Og i den anden ende af skalaen er der så faste hytter eller mobilhomes. Her får du fordelene ved at bo på en campingplads – samtidig med at du får rigtige vægge, gode seng og måske også aircondition.

Så når det kommer til camping ved Gardasøen er der altså mange muligheder. Så det gælder bare om at finde en plads og en overnatningsform, der passer til dine ønsker.