Det lille lån til sommerferien

For det fleste mennesker er december en meget dyr måned. Der er julegaver, juleaften og ikke mindst nytårsfest – plus alle de andre ting.

Så derfor er det måske heller ikke så rart at skulle tænke på sommerferie i januar. Problemet er bare, at det er der mange andre, som gør.

Det betyder så igen også, at mange af de bedste rejser til de lækreste hoteller forsvinder i løbet af januar måned. Så hvis du venter, har du bare ikke nær så meget at vælge imellem.

For mange er det dog et problem at lægge en så stor sum penge, som en sommerferie koster – når der nu også er brugt mange penge i december.

En løsning er at vente til der er penge på kontoen igen. Det kan være fornuftigt nok. Men så må du også leve med, at du måske ikke har nær så meget at vælge imellem.

Alternativet er at tage et kortvarigt minilån. Altså et lån, hvor du låner en mindre sum penge nu – og hurtigt betaler dem tilbage igen.

Den slags lån er meget nemme at få. Og det hele kan klares online. Ved at svare på nogle enkelte spørgsmål kan du blive berettiget til at låne den nødvendige sum penge. Og hvis lånet ellers går igennem, så har du igen penge på kontoen kort tid efter.

Alternativt kan du også vælge at bruge din mobil – og sende en sms. Det er om muligt en endnu hurtigere vej til at optage et minilån.

Du kan også gå en helt anden vej – og få dit lån igennem banken. Det er uden tvivl den billigste løsning. Men til gengæld også den mest besværlige. For som regel kræver det en del papirarbejde, før du får lånet.

Og så lige en advarsel her til sidst. Du skal kun optage et minilån, hvis du rent faktisk kan betale tilbage i løbet af kort tid. Ellers ryger du bare ind i endnu flere problemer næste år, når december og januar melder sig igen.